Apple Bee Hawaii/ROUGH-S 160cm dining tuinset 5-delig stapelbaar

1.279,00

Keessmit

Gratis thuisbezorgd vanaf € 150,-
Binnen 3 werkdagen geleverd
Klantenscore van 9.4/10
Veel veilige betaalmogelijkheden
30 dagen bedenktijd
Bezoring in NL, BE en DE

Artikelnummer: 8719507086272 Categorieën: ,
Beschrijving

Apple Bee Hawaii/ROUGH-S 160 cm dining tuinset 5-delig stapelbaar

De Apple Bee Hawaii/ROUGH-S dining tuinset is een comfortabele tuinset uit de zeer ruime collectie van Tuinbasis. Deze moderne 5-delige tuinset bestaat uit: 4 stapelbare Apple Bee Hawaii dining tuinstoelen en 1 ROUGH-S dining tuintafel (160 x 90 cm). Uw eigen tuinset samenstellen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Eigenschappen stapelbare Apple Bee Hawaii tuinstoel

De Apple Bee Hawaii dining tuinstoel is opgebouwd uit een Charcoal aluminium frame met een prachtige, open vormgegeven, kunststofdraad in dezelfde kleur. Tuinmeubelen van kunststofdraad gecombineerd met een aluminium frame hebben een lange levensduur en zijn onderhoudsarm. Het voordeel van aluminium is dat het licht en sterk is en dat het niet kan roesten. Het design van de Hawaii dining tuinstoel, de strakke lijnen afgewisseld met ronde vormen, geeft deze tuinstoel een open karakter. De dining tuinstoel roept veel herinneringen op, het is een knipoog naar het verleden. De Hawaii diningstoel heeft een actievere zit. Deze stapelbare dining tuinstoel is voorzien van kunststof doppen aan de onderzijde van het frame.

Eigenschappen ROUGH-S dining tuintafel 160 x 90 cm

De ROUGH-S dining tuintafel (160 x 90 x 76 cm) is een teakhouten tuintafel die is behandeld met een Old Teak Greywash. Dit geeft de tuintafel een stoer uiterlijk. Teak is een langzaam groeiende houtsoort en daardoor zitten de vezels dicht op elkaar. Dit heeft als voordeel dat het hout glad aanvoelt, ook door de jaren heen. Van nature is teak een vettige houtsoort waardoor deze tuintafel uitermate geschikt is om buiten te staan. Deze rechthoekige ROUGH-S dining tuintafel is uniek in zijn soort, elke tuintafel heeft zijn eigen ruige uiterlijk. De tuintafel zal door de seizoenen heen alleen nog maar stoerder worden door het vertonen van barstjes en haarscheurtjes. Teak heeft ook de eigenschap dat het vergrijst door de weersinvloeden.

Extra informatie
Merk

Kleur