Intenso Napoli lounge tuinstoel met voetenbank

349,00

Keessmit

Gratis thuisbezorgd vanaf € 150,-
Binnen 3 werkdagen geleverd
Klantenscore van 9.4/10
Veel veilige betaalmogelijkheden
30 dagen bedenktijd
Bezoring in NL, BE en DE

Artikelnummer: 8719507112599 Categorieën: ,
Beschrijving

Intenso Napoli lounge tuinstoel (incl. voetenbank)

De Intenso Napoli lounge tuinstoel en voetenbank in de kleur Natural is een klassiek vormgegeven loungestoel uit de ruime collectie van Tuinbasis. Deze loungestoel in retro stijl met een trendy kleur is licht van gewicht. De voetenbank ook in retro stijl past perfect bij de Intenso Napoli loungestoelen en loungebank.

Uw eigen tuinset samenstellen is in veel gevallen mogelijk. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bezoek één van onze Experience Stores XXL en laat u adviseren en inspireren!

Eigenschappen Intenso Napoli lounge tuinstoel en voetenbank

De Napoli loungestoel en voetenbank zijn opgebouwd uit een aluminium frame met een klassiek vormgegeven sterke ronde kunststof vlecht in de kleur Natural. Tuinmeubelen van kunststof vlechtwerk gecombineerd met een gepoedercoat aluminium frame hebben een lange levensduur en zijn onderhoudsarm. Gepoedercoat houdt in dat de kleur er onder hitte opgebrand wordt. Dit proces zorgt voor een betere beschermlaag. Het voordeel van aluminium is dat het licht en sterk is. Wij adviseren echter om uw tuinmeubelen gedurende de winterperiode op te bergen. Als dit niet mogelijk is dan kunt u deze het beste onafgedekt buiten laten staan.

Met deze Napoli loungestoel en voetenbank gaat u terug in de tijd. Het rotan van vroeger is vervangen door een kunststof draad in een trendy kleur. Door het open karakter van deze stoel en voetenbank creëert u een ruimtelijk effect. De loungestoel en voetenbank hebben door de rondingen een buitengewoon lekkere zit.

Extra informatie