• Deskundig advies
  • Bel: 072 844 57 65
Geen producten gevonden...

Tuinhaard Forno Digna XL

Tuinhaard Forno Digna XL, is een prachtige terrashaard die door zijn moderne en tijdloze vormgeving een echte blikvanger zal zijn in uw tuin of op het terras.

€1.999,95 Incl. btw

Levertijd: Op werkdagen voor 11.30 uur besteld, de volgende werkdag in huis

Dit product wordt gratis verzonden!

Meer informatie over dit product

Tuinhaard Forno Digna XL, is een prachtige terrashaard die door zijn moderne en tijdloze vormgeving een echte blikvanger zal zijn in uw tuin of op het terras.

Deze doorkijkhaard is een echte eyecatcher voor in de tuin! Met deze haard creëert u een open verbinding tussen verschillende ruimtes waardoor er een prachtig ruimtelijk effect ontstaat. Fijne bijkomstigheid: u geniet van alle kanten tegelijk van het behaaglijke vuur!

Duurzaam, de Digna XL is uitgevoerd in 3mm cortenstaal en dankt zijn kenmerkende karakter aan de beschermende roestlaag. Deze varieert van warm oranje tot roodbruin. Tegelijk geeft de kleur uw haard ook een eigenzinnig karakter. Met de warme uitstraling van hout en de industriële touch van staal.

De Digna XL geniet ook de voordelen van een gesloten haard, zoals een efficiënte verbranding en meer warmte uitstraling. Tevens stoot de haard minder co2 en fijnstof uit als een openhaard.

Alle accessoires zoals een professionele dak-doorvoer, pizza steen, dikwandige rookkanalen etc. kunt u er voordelig bij bestellen.

De tuinhaard is standaard voorzien van een stookrooster en is zo ontworpen dat u met een paar blokjes hout al een prachtig vlammenspel creëert! Over het onderhoud van de haard hoeft u zich geen zorgen te maken. Gebruik droog hout om hinderlijke rookvorming te vermijden. En verwijder na gebruik de assen, de natuur doet de rest.

Ruime keuze: De Digna is leverbaar in twee afmetingen 50x50x90 en 50x50x110cm. en is leverbaar in het cortenstaal of gecoat antraciet cortenstaal.

Specificaties van de Forno Digna cortenstaal XL.

  • Gewicht: 73 KG.
  • Afmeting: 500x500x1100mm.
  • Materiaaldikte: 3mm.
  • Materiaal: Onbehandeld cortenstaal type A
  • Diameter rookgasafvoer: 150mm.

Eigenschappen van de Digna cortenstaal XL.

  • Unieke vormgeving.
  • efficiënte verbranding.
  • Uitermate duurzaam.
  • 5 jaar garantie.

Roestproces: De haard wordt vrijwel altijd ongeroest bij u afgeleverd. Het natuurlijke oxidatieproces duurt ca. 4-6 maanden. Zo is de haard eerst staalkleurig en zal het door de weersomstandigheden en de luchtvochtigheid gaan roesten (hier hoeft u verder niets aan te doen). Wilt u dit natuurlijke proces een handje helpen? Dan is af en toe sprayen met Rust Accelerator het enige dat u hoeft te doen. De haard zal dan binnen één week tot een maand al mooi verroest zijn!

Gratis verzending

vanaf 75,- euro *

14 dagen bedenktijd

en eenvoudig retourneren.

Laagste prijsgarantie

op al onze producten!