Bloempotten

Bloempot soorten

Rotan bloempot

Filter op
Prijs
Afwateringsgat
Breukbestendig
Gebruik
Gewicht
Handgemaakt
Opening
Uv-bestendig
Vorstbestendig
Kleur
Merk
Materiaal
Vorm
Diameter
Hoogte
Potmaat
Inhoud
Type
Diepte

Rotan bloempot

Een rotan bloempot heeft een uniek design binnen jouw interieur. Door de gevlochten structuur is iedere bloempot uniek in zijn soort. Een bloempot met een natuurlijke kleur, dat past toch overal? Een rotan bloempot is een perfecte decoratie voor bij jou in huis. Plaats mooie kamerplanten in deze bloempot soorten en zet deze op een leuke plek bijvoorbeeld in dat erg kale hoekje in de woonkamer of juist op kantoor. De gevlochten bloempot is natuurlijk geschikt voor in alle kamers binnen je woning. Zorg er wel voor dat de bloempot uitsluitend binnen geplaatst wordt wegens het materiaal dat kan beschadigen als deze wordt blootgesteld aan diverse weersinvloeden.

Waar is een rotan bloempot precies van gemaakt?

Wat is rotan? Rotan is een soort liaan dat groeit in een tropisch gebied. Het lijkt erg veel op bamboe. Dit zijn allebei materialen die erg flexibel zijn. Je kan het bijvoorbeeld voor meubels gebruiken maar ook voor bloempotten of plantenbakken. Je kent misschien wel een bamboe plantenbak. Zo heb je ook een rotan bloempot. Veel van deze bloempotten hebben enkel een rotan afwerking om de pot heen, maar zijn van een ander materiaal gemaakt. De rotan bloempot wordt dan bijvoorbeeld aan de binnenkant verstevigd door fiberstone. Dat is een materiaal gemaakt van fiberglas en steenpoeder. Hierdoor blijft de bloempot goed in vorm waardoor deze langer mee gaat .

Hoe kun je een rotan bloempot stijlen binnen jouw interieur?

Een rotan bloempot heeft van nature een neutrale kleur. Deze kleur is een soort beige of bruin. Het materiaal heeft een robuuste look en is leuk te combineren met andere decoratie stukken in huis. Zo kun je een rotan bloempot plaatsen in de hoek van de kamer in combinatie met een leuke spiegel of een plantentafeltje met wat lekkere geurkaarsen erop. Tot slot nog een mooie kamerplant in de bloempot plaatsen en je hebt de kamer helemaal stijlvol ingericht. Een bloempot gemaakt van rotan is over het algemeen een neutraal decoratiestuk. Probeer daarom vooral lekker creatief te zijn met de decoratie die je er bij plaatst voor een sfeervol geheel.

Wil jij een rotan bloempot kopen?

Ben jij nog opzoek naar een unieke bloempot die past binnen elk interieur? Bij Plantenwinkel.nl vind je de perfecte rotan bloempot die helemaal aan jouw wensen voldoet. Dit is een bloempot die namelijk in iedere huiskamer mooi te combineren is met een prachtige kamerplant.