Bloempotten

Bloempot soorten

Hoge bloempot

Filter op
Merk
Prijs
Afwateringsgat
Afwateringsgat zelf aan te brengen
Breukbestendig
diepte in cm
Dikte
dikte in cm
Garantie
Gebruik
gemonteerd bij levering
Gewicht
gewicht in kg
Handgemaakt
hoogte in cm
Inclusief waterhoes
inhoud in l
kleurtint
Opening
opening in cm
Structuur pot
Uv-bestendig
Vorstbestendig
Kleur
Merk
Materiaal
Vorm
Diameter
Hoogte
Breedte
Lengte
Potmaat
Inhoud
Type
Diepte

Hoge bloempot

Met een hoge bloempot breng je sfeer in elke woning. Een hoge bloempot is een echte eyecatcher binnen elk interieur. Naast het uiterlijk kunnen deze bloempot soorten ook voor privacy zorgen. Door verschillende hoogtes aan bloempotten bij elkaar te zetten kun je een speels effect creëren voor zowel binnen als buiten. Ook is een hoge pot een goede oplossing wanneer je een grote leegte hebt in de kamer of bij de muur. De pot zal deze leegte mooi opvullen.

Planten in een hoge bloempot

In een hoge bloempot kun je mooie hoge planten potten. Grote kamerplanten zijn geweldige sfeermakers binnen jouw interieur. Door de grote kamerplant te combineren met een hoge bloempot maak je het een ware eyecatcher. Grote kamerplanten zijn niet alleen super goed ter decoratie in het interieur, maar ze zijn ook goed voor een prettig binnenklimaat in huis! De grote kamerplanten zorgen voor rust en positieve energie in huis. Combineer de grote kamerplant met bijvoorbeeld kleinere kamerplanten, een plantentafeltje of leuke vazen. Zo tover je jouw woning om in een waar sfeer paradijs!

Verschillende soorten hoge bloempot

Plantenwinkel.nl kent een groot assortiment aan bloempotten en verschillende bloempot soorten. De hoge bloempot is te verkrijgen in verschillende hoogtes. De hoogtes starten vanaf een centimeter of 18 cm en gaan door tot wel 120 cm hoog. Ook biedt Plantenwinkel.nl verschillende vormen aan zoals een vierkante plantenbak, rechthoekige plantenbak, ovale bloempot of ronde bloempotten. Door het de verschillende diameters zit er altijd een pot tussen waarin jouw plant zal passen. De diameters starten vanaf 15 cm en gaan tot wel 55 cm. Een aantal mooie grote planten voor in de bloempot zijn: Strelitzia Nicolai, Monstera Deliciosa Tauerii, Philodendron imperial green, Sansevieria Laurentii Large en Dracaena Hawaiian.

Een hoge bloempot kopen?

Een hoge bloempot is een echte sfeermaker. Ben jij ook zo enthousiast over de hoge bloempot? Kijk dan het ruime assortiment van Plantenwinkel.nl. Binnen het ruime aanbod vind je een geschikte bloempot voor elk interieur en woonstijl. Ga jij voor een mooie lichte pot voor een moderne look of juist een donkere antraciete pot voor een robuuste look. Wat ga jij creëren in jouw woning? Laat je creativiteit de vrije loop!