Doorstroomfilter Giant Biofill XL

Doorstroomfilter Giant Biofill XL


Prijs:
499,00
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 5,99 (PostNL pakketpost)
Levertijd:
Momenteel niet leverbaar
Merk:
EAN:
8711921208100
B2B:
Artikelomschrijving:
Heeft u een grote vijver? Zorg voor een gezond leefmilieu voor uw vissen en vijverplanten met deze Giant...
Meer informatie
Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

Doorstroomfilter Giant Biofill XL

Heeft u een grote vijver? Zorg voor een gezond leefmilieu voor uw vissen en vijverplanten met deze Giant Biofill XL van Velda! Deze doorstroomfilter is met zijn capaciteiten geschikt voor vijvers met een inhoud van 20.000 tot 60.000 liter water. Door de combinatie van een biologische en mechanische werking van de filtermaterialen, het verwijderen van ziektekiemen en zweefalgen en de mogelijkheid tot het verwarmen van het water en te verzorgen van zuurstof, is de Giant Biofill XL ideaal voor het krijgen van kristalhelder en gezond vijverwater!

De Giant Biofill XL bestaat uit een grote en ruime filterunit met een inhoud van circa 250 liter met 4 cassettes. De cassettes zijn allemaal uitneembaar waardoor u ze gemakkelijk schoon kunt spoelen. De eerste cassette bestaat uit de ingebouwde 18 Watt UV-C unit voor kristalhelder water en bestrijding tegen ziektekiemen en zweefalgen en een tablethouder voor de bijgeleverde Mineral Filterstart tabletten. Deze tabletten verhogen de hardheid en bevorderen een evenwichtige mineralenbelans. Daarnaast is er de mogelijkheid om een luchtpomp (Silenta 300) aan te sluiten of een verwarming (Pond Heater) te installeren. De tweede cassette is gevuld met bioballen, wat zorgt voor een goede vuilfiltering, waterdoorstroming en aanhechting van micro-organismen. De derde cassette bestaat uit een Japanse grove mat, welke de fijne stofdeeltjes uit het water filter. Als laatste de vierde cassette, deze is voorzien van een fijne Japanse mat om het laatste vuil op te vangen.

Voor extra grote filtercapaciteit kunt u twee of meerdere filters aan elkaar koppelen door middel van de bijgeleverde verbindingswartel. Door de handige aftapschuif is slib en vuil makkelijk te verwijderen.

Specificaties:

  • Afmetingen (LxBxH): 60 x 60 x 80 cm
  • Bruto filterinhoud: 250 liter
  • Netto filterinhoud: 75 liter
  • Geschikt voor vijvers tot maximaal: 60.000 liter
  • Pompcapaciteit: 15.000 liter
  • Slangaansluiting: 32/40/50 mm
  • Inclusief UV-C unit: 18 Watt
  • Inclusief Mineral Filterstart
  • Mogelijkheid tot beluchting en verwarming
  • 2 jaar garantie
Video
Gerelateerde artikelen