Colorado recht waterval

Colorado recht waterval


Prijs:
162,00
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 5,99 (PostNL pakketpost)
Levertijd:
2 - 5 werkdagen
Merk:
EAN:
8711465120753
B2B:
Artikelomschrijving:
Creëer een prachtige natuurgetrouwe waterval in uw tuin met de Colorado-serie van Ubbink! De...
Meer informatie
Aantal:
Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

Colorado recht waterval

Creëer een prachtige natuurgetrouwe waterval in uw tuin met de Colorado-serie van Ubbink! De Colorado-serie bestaat in totaal uit vijf elementen die onderling met elkaar zijn te combineren. Hierdoor zijn eindeloze variaties mogelijk en kunt u de uiteindelijke vorm van de waterval geheel zelf bepalen!

Dit rechte element uit de Colorado-serie is zo gemaakt dat hij met zijn vorm en kleur (grijs-bruin) eruit ziet als een natuurlijk rotsgesteente. In werkelijkheid is het watervalelement gemaakt van HDPE, een kunststof materiaal dat eenvoudig is in te bouwen. Het rechte element is vervaardigd door middel van rotatievorming wat zorgt voor een juiste stabiliteit en een sterke constructie en dankzij zijn water- en slijtvaste kleuring is ook een absolute kleurechtheid van het element gegarandeerd. Naast het rechte element kunt u ook kiezen voor een element met een hoek naar links of naar rechts en het cascade element. Om de waterval in uw tuin te kunnen plaatsen is een startelement noodzakelijk.

Voor het creëren van een prachtige waterval heeft u natuurlijk wel een vijverpomp nodig met de juiste capaciteiten. Afhankelijk van het hoogteverschil (de hoogte van de waterspiegel tot en met de waterval) heeft u voor de Colorado waterval een pomp met het volgende vermogen nodig:

  • Hoogteverschil 0,50 m – aanbevolen pompvermogen 2500-3000 l/h (Aangeraden: Elimax 2500)
  • Hoogteverschil 0,75 m – aanbevolen pompvermogen 3500-4000 l/h (Aangeraden: Elimax 4000)
  • Hoogteverschil 1,00 m – aanbevolen pompvermogen 5000-6000 l/h (Aangeraden: Elimax 6000)

Specificaties:

  • Afmetingen (BxDxL): 54,5 x 16,2 x 75 cm
  • Materiaal: HDPE
  • Kleur: grijs-bruin
  • UV- en vorstbestendig
  • 10 jaar garantie
Video
Gerelateerde artikelen