Specificaties: Gewicht: 5 kg ...
Planten Terrarium drainagestenen 5 kg
Specificaties: Gewicht: 5 kg ...
Planten Terrarium drainagestenen 5 kg

Sierstenen

Sierstenen zijn niet te missen in een mooie tuin. Sierstenen zijn echte natuurproducten. De meeste mensen decoreren hun voor- en/of achtertuin met de stenen. De stenen bestaan uit verschillende groottes, kleuren en texturen. Zo biedt Plantenwinkel.nl prachtige donkere stenen aan met een donkergrijze of antraciete kleur. Of kies je liever voor een lichtere steen met een witte of blauwe kleur. De stenen verschillen in texturen. Je kunt bijvoorbeeld voor een rondere steen of juist voor een robuustere steen. Hiermee bepaal je de sfeer in jouw tuin.

Hoe gebruik je sierstenen?

Sierstenen zijn een perfecte oplossing wanneer je paden wilt creëren in jouw tuin zonder grote zware tegels te moeten leggen. De sierstenen paden zorgen ervoor dat je zonder zorgen door jouw tuin kunt wandelen. Je zorgt ervoor dat mensen niet over jouw tuinplanten gaan lopen maar over de aangelegde paden. Dit zorgt ervoor dat jouw tuin extra mooi blijft! De paden kunnen bijvoorbeeld gelegd worden om jouw moestuin, gazon en/of tuinkas. Ga jij je bloempot vullen? Ook dan gebruik je natuurlijk sierstenen om de bovenrand van de bloempotten af te werken. In combinatie met prachtige kamerplanten vormt dit samen een stijlvol geheel.

Ideeën voor sierstenen in jouw tuin

Bij Plantenwinkel.nl inspireren we je graag met leuke ideeën voor jouw tuin. Door het combineren van verschillende tuinproducten en sierstenen creëer je een waar sfeer paradijs in jouw tuin. Creëer bijvoorbeeld een eigen mini landschap met verschillende soorten sierstenen. Gebruik hierbij verschillende maten, texturen en kleuren om het mini landschap te laten matchen met jouw tuin. Ook is het leuk om hierbij gebruik te maken van verschillende tuinplanten. Door gebruik te maken van verschillende tuinplanten in verschillende kleuren tover je jouw tuin om tot een oase van rust en gezelligheid.

Meer vogels in jouw tuin door sierstenen

Geloof het of niet maar met sierstenen kun jij meer vogels naar jouw mooie tuin lokken. De Zanglijster is een vogel die graag op zoek gaat naar slakken als vorm van voedselbron. Nadat de Zanglijster de slak heeft opgegeten slaan ze het huisje van de slak kapot bij een zogenaamd ‘lijstersmidse’. Dit is een plek met een platte steen waar ze het slakkenhuisje tegen kapot kunnen slaan. Het is belangrijk dat je rondom de platte steen extra sierstenen te legt. Zo kan de vogel makkelijker slakkenhuizen kapot slaan. Zie je kapotgeslagen slakkenhuisjes in de buurt? Dan weet je dat de Zanglijster langs is geweest.

Wil jij sierstenen kopen?

Voor de mooiste sierstenen ben je bij Plantenwinkel.nl aan het juiste adres! Door ons ruime assortiment aan sierstenen vind je altijd bijpassende stenen voor jouw tuin. Welke stenen passen bij jouw tuin?